tiistai 19. maaliskuuta 2019

Lopputyön ohjeistus



"Lopputyönä ei-perinteisen formaatin reflektiotyö valitsemasi luennon tai kahden teemasta.
Valitse jokin digitaalinen alusta, jolle koostat reflektion 1-2 luennon teemasta hyödyntäen luentoja, opintojakson oheiskirjallisuutta, tehtävien tausta-artikkeleita ja muuta ajankohtaista aineistoa. Perinteinen word-muoto ei käy palautukseksi, vaan tehtävän avulla on tarkoitus kokeilla jotain ehkä itsellekin uudenlaista ilmaisutapaa. Muodoksi käy siis esim. blogi, twitter-virta, youtube-videot tai infografiikka. Luovuutta sopii käyttää! Tarkoitus ei ole referoida luennon sisältöä vaan reflektoida opittua sekä käyttää kurssikirjallisuutta. Työllä ei ole ohjeellista sisältöä tai määrämittaa, mutta siitä tulee käydä esille edellä mainittuihin opintojakson materiaaleihin perehtyminen. 
Kun ole palauttanut oman työsi, saat vertaisarvioitavaksi nimetyn opiskelijakollegan työ. Arviointiparit ilmoitetaan Moodlessa. HUOM. muut kuin nimetty opiskelijakollega eivät pääse lukemaan työtäsi."


DIGITAALINEN MEDIA JA YHTEISKUNTA, KEVÄT 2019


AYPVK-V205, 5 op, Minna Kaarakainen, Salla Laaksonen, 11.03.2019 - 15.05.2019
Avoin yliopistoEtäopinnot

Opintojakson suoritettuasi
  • osaat nimetä digitaalisen median, viestintäverkostojen ja sosiaalisen median erityispiirteitä ja tunnet niiden tutkimuksen keskeiset käsitteet
  • tunnistat digitaalisen tuotannon, levittämisen ja käytön kehityssuuntia sekä niiden vaikutuksia yhteiskunnallisiin ja kulttuurisiin käytäntöihin
  • kykenet selittämään millä tavoin verkottunutta ja interaktiivista mediaa käytetään yhteiskunnan eri alueilla ja arkielämässä.